Mingelkväll DK-kliniken

DK kliniken

Mingelkväll på DK-kliniken var faktiskt mitt första besök hos dem. Jag lovar att det inte var mitt sista. Så som vi längtat efter event! Jag har varit nyfiken på DK-kliniken och gått förbi några gånger men inte varit in.

Annons

Vilket härligt ställe! Hon med den snygga klänningen färgade mina lite bortglömda bryn så snyggt. Nu sminkar jag mig ännu mindre tack vare henne. Bra hudvård, färgade bryn och permanent make up är super!

Den andra skönheten får vi absolut inte glömma. Hon har en otrolig humor samtidigt som hon verkar noggrann i det hon gör. Vi hade riktigt intressanta diskussioner och hur hon ofta får säga stopp. Fillers och botox ska utföras av proffs som vet vad de gör och som även har en blick för när det räcker. Hon verkar absolut vara en sån som stoppar innan.

De har också Nordlys IPL som jag är sugen på. Vi pratade lite om det men jag måste tydligen bli lite blekare innan. Hudvårdsprodukterna var spännande men jag har ju gått med på köpfri oktober så jag tittade pyttelite men shoppade inte.

Vi var några som stod i butiken och diskterade allt från farorna med kopior och synen på fillers och botox. Många gör det men ändå är det många som inte vill att det ska synas. Nu tycker jag att det är lite opassande att återge alla våra teorier och samtalsämnen men vi hade väldigt trevligt och jag kommer absolut besöka salongen igen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *