Mio Sun drenched body wash är en duschgel som ska ge lyster till huden. Den sk återfukta och innehåller micellärvatten. Micellärvattnet ska rengöra milt och de skimrande mineralerna ska boosta lyster.

Doften är från citrus och apelsinblomma. Jag tycker om den milda härliga apelsindoften. Doften är naturlig.

Den är vegansk och inte djurtestad. Skimret kommer från Mica och jag kommer kolla upp den såklart. Min gissning är att de liksom de flesta har avtal om att inte barnarbete får förekomma sen hur väl det efterlevs vet ingen med 100% säkerhet.

Annons

Den mest intressanta ingrediensen i Mio Sun drenched body wash måste vara Feel-Good-komplex. Det vill jag ha i mitt morgonkaffe! En mix av fikonkaktusextrakt och munkpeppar som ska ge en omedelbar känsla av välbefinnande och återfuktar huden. Andirobaolja återfuktar och ger näring till huden. Oljor är oftast en favorit men den vart utklassad av feelgood! Seriöst så tycker jag ofta att namn på ingredienser är lite lätt överdrivna eller klyschiga. Jag älskar dofter och kan absolut må bra av en skön doft Men den kommer knappast göra mer än framkalla en tillfällig måbrakänsla. En duschgel kan inte förändra livet ens om en den doftar härligt och skimrar av guld men den kan definitivt ge en liten guldkant.

Mio Sun drenched body wash finns hos Lookfantastic för 228kr Handlar du för mer än 500kr så uppge rabattkoden ANNA-RDPN så får du 25% rabatt!

Köpa igen? Den doftar gott, skimrar och är bra men jag vet inte än om jag är sugen på en fullsize

Guldskimret är så vackert