Inlägget innehåller reklamlänkar till Hudoteket

Nannic Crackling hand cleaner är en lite udda men otroligt praktisk produkt. Det är en rengöring som man kan använda när man inte har tillgång till vatten men vill ha rena händer. Jag kommer använda upp hela i rent nöjessyfte för att den är så härlig och känslan när man använder den är obeskrivlig.

Den smattrar på huden och på något märkligt sätt blir händerna rena. Självklart ska Nannic Crackling hand cleaner även vara mjukgörande. Jag skulle bli riktigt förvånad om Nannic inte var hudvårdande. Pantenolen skyddar huden och stärker naglarna. Förutom att rengöra är den antibakteriell och tar bort doft.

När jag läste på om den hittade jag ett tips om att man även kan ha den på trötta fötter för att få dem doftfria, mjuka och friska. Det ska testas men under Stockholm Beauty Week lyckades jag få rejäla skavsår på fötterna så de får läka först innan jag testar. Den poppande bubblande känslan är säkerligen skön på fötterna men jag testar ogärna produkter på öppna sår. Det här kan nog lätt bli min favoritfotmask om min teori stämmer men i första hand är det en räddare för händerna. Inte nog med att den är dermatologiskt testad, den är även kliniskt bevisad att leva upp till det som den påstår! Hatten av för ett företag som även redovisar resultatet av testerna.

Nannic Crackling hand cleaner finns hos Hudoteket för 79kr

Köpa igen? Absolut, det här är en underbar produkt