Neutrogena hand cream concentrated

Neutrogena hand cream är bra men saknar lite för att bli en favorit. Tanken med koncentrerad handkräm är riktigt bra! Mindre att frakta och mindre slitage på naturen. Problemet är att jag är totalt obildbar. Jag tar alltid för mycket och svär sedan över att händerna känns klibbiga. Som sagt, det är inte fel på krämen. Det är jag som är hopplös.

Jag hoppas ni tänker på att bara smörja handryggen. Jag lärde mig det för några år sedan och det gör en stor skillnad. När man slipper geggiga handflator kommer man lättare ihåg att smörja och handflatan har ingen nytta ändå av kräm.

Den här är mer eller mindre doftfri och det är ibland positivt. Neutrogena hand cream är en kräm för torra nariga händer. Den ska lägga sig som en handske för att stänga in fukten i huden. Tanken är jättebra om man gillar känslan.

Neutrogena hand cream kostar 45kr hos Lyko och det är ett riktigt bra pris för en så effektiv produkt. Jag skulle kunna köpa den igen men just nu har jag alldeles för många handkrämer så jag kommer inte behöva köpa en enda i år