Nioxin scalp & hair treatment spf 15

Nioxin scalp & hair treatment spf 15

inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

Nioxin scalp & hair treatment spf 15 är en mousse som ska skydda hårbotten samtidigt som det ger ett tjockare hår. Det är en leave in behandling för färgat hår och håravfall.

Det som ska göra nytta för håret i Nioxin scalp & hair treatment spf 15 är antioxidanter och växter som ska förebygga håravfall. Den ger även extra skydd för håret eftersom den innehåller solskydd. Även vårt hår behöver skyddas från solen. Helst ska man använda Nioxins 3 stegssystem för maximal effekt men jag har använt upp både shampo och balsam så nu får den testas ensam.

Recension Flaskan är lätt och det är enkelt att få ut en lagom mängd mousse. För mesta effekt ska produkten fönas in och det är det som gjort att jag inte använt den lika mycket som shampot och balsamet. Jag brukar oftast låta mitt hår självtorka för att inte slita så hårt på det. När jag använder den här moussen så får man verkligen en luftig volym och håret ser definitivt tjockare ut.

Nioxin scalp & hair treatment spf 15 finns hos Bangerhead i fullsize för 197kr

Köpa igen? Min skalp gillar den och håret får mer volym men just nu har jag för många hårvårdsprodukter liggandes. Det kan tänkas att jag testar hela kitet igen.


Publicerat

i

, , , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *