OZ Naturals Dragons blood face serum är ett serum som jag är grymt nyfiken på att testa. Pure Habit brukar bara ta in bra produkter och dessutom ska de vara naturliga. Det här är gjort av 98% naturliga ingredienser. Det ska minska rodnad, svullnad, fina linjer, lindra rosacea, ärrbildning och pigmentsfläckar. Helt enkelt ett serum som ger en yngre, slätare hy!

Annons

Serumet innehåller en kraftfull antioxidant som hjälper till att återuppbygga och läka huden genom snabb cellomsättning. Den höga dosen c-vitamin jämnar ut hudtonen, binder kollagen och ger en vacker lyster. Grönt te innehåller polyfenoler som kan hindra skador från UV-ljus och miljöpåverkan. Nyponextrakt är en antioxidant som har en hög nivå av essentiella fettsyror som ger en frisk och pigg hud.

Serumet ska appliceras på rengjord hud över ansikte, hals och dekolletage. Låt serumet absorberas en stund innan du applicerar fuktkräm. För bästa effekt så rekommenderar de regelbunden exfoliering. Regelbunden är 1-2 gånger per vecka och inte dagligen som många av oss beautynördar tror. Serumet går att använda både morgon och kväll.

OZ Naturals Dragons blood face serum finns hos Pure Habit för 295kr vilket jag tycker är ett otroligt bra pris för ett så effektivt serum.

Köpa igen? Jag återkommer om några veckor