Rödbetskaka

När jag åt mjölk vart jag alltid sugen på cheesecake men tyckte aldrig om smaken. Det jag alltid föll för var hur god den såg ut. Nu kör jag rawfoodmodellen av cheesecake och det är så grymt gott

Rödbetskaka

Ingredienser

Botten

Fyllning

Instruktioner

Botten

  1. Lägg mandlar och urkärnade dadlar i en mixer. Om du inte har ett mått för cup så finns det omvandlingstabeler på nätet. Jag köpte ett kit för att slippa. Bre ut massan i botten på en tårtform.

Fyllning

  1. Lägg allt i en mixer och kör den tills allt är slätt. Häll det över botten och kyl minst 8 timmar. Om man vill kan man dekorera med hampafrö

Noteringar

Agave och hampa är omdiskuterat och debatten om vad som är rätt eller fel hänvisar jag till de som är mer pålästa. Jag är inget proffs på frågan och lagar mest det som ser gott ut.

Spread the word. Share this post!

Leave Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rate this recipe