RNW är ett märke jag inte testat tidigare. RNW Der. clear är en oljerengöring med en subsyra bas. Den ska ta bort orenheter och smink skonsamt men effektivt. Den består av 99% naturligt framställda ingredienser.

Druvkärneolja ska ge fukt till huden. Den har sällskap av solrosfröolja, grönte olja och argankärnolja som ska främja den naturliga fukten i huden och förbättra elasticiteten.

Annons
  • Kallpressad druvkärneolja är rik på näringsämnen som omättade fettsyror och vitaminer, som stärker hudens barriär och hjälper till att minska vatten förlusten från huden. Druvkärne Oljan har milt sammandragande och renande förmågor som djupt rengör huden.
  • Solrosfröolja innehåller mycket omega-6-fettsyror och vitamin E, med antiinflammatoriska egenskaper som hjälper till att minska rodnad i huden.
  • Grönt Te olja innehåller potenta polyfenoler som ökar och behåller hudens fukt, vilket ger fotoskydd och hjälper till att jämna ut hudens struktur.
  • Argan Kernel Olja är naturens närande superfood för huden, som arbetar för att fukta huden lätt, mjuka torra fläckar och minska akne.

Listan med vad ingredienserna gör har jag kopierat från Myneed

Applicera rengöringen på torrt otvättat ansikte. Massera in rengöringen så att smuts och smink löser upp sig. Tillsätt lite vatten och massera lite till och skölj sedan. Du kan använda vanlig rengöring efter om du vill

RNW Der. clear finns hos Myneed i liten flaska för 59kr och fullsize 329kr