Royx Pro sugar scrub låg i Goodiebagen från Stockholm Beauty Week 2021. Innan vaxning är det alltid viktigt att förbereda huden. När du vaxar så blir det ju inte den vassa utväxten så därför rekommenderas det att man är noggrann med att exfoliera 1-2 gånger per vecka för att förebygga inåtväxta hårstrån.

Annons

Doften är härlig och kornen känns bra. Jag är lite skeptisk till att det är malda nötkärnor. Valnötsskrubb är ju mardröm för huden eftersom den ofta har vassa kanter som kan orsaka skador i huden. Den innehåller också sheasmör som ska göra huden återfuktad.

För bästa resultat ska den användas dagen innan vaxning. De tipsar om att man kan applicera den på torr hud för att den ska ge maximal effekt. Jag anser att ni inte ska gå ut så hårt på er hud. Man kan även duscha först och sen peela kroppen med den på fuktig hud. Det tycker jag låter som en bättre ide. Cirkla in krämen på fuktig hud och skölj sedan.

Första gången jag testade så följde jag mitt råd och duschade innan. Kornen är väldigt vassa men löser upp sig relativt snabbt. Om du läser det här så betyder du mycket för mig, lova att bara använda peelingen på våt hud och ytterst försiktigt. Jag har mildare fotpeelingar än den här.

Fullsize kostar 250kr hos Salong Stylish

Köpa igen? Jag återkommer efter att jag har testat den några gånger.