Ni som följer mig kan knappast ha missat min brist på kärlek till torrschampo. Jag tycker oftast att de gör ett småäckligt hår vidrigt. Roze avenue torrschampo har chockat mig. Det är faktiskt riktigt bra.

Annons

Hårbotten känns fräschare och längderna förblir mjuka. Det jag brukar hata är när håret känns så torrt att man blir rädd för att bryta av det. Supertorrt hår som inte går att forma ens med olja i längderna är ju inte riktigt någon förbättring. Som sagt, Roze avenue torrschampo fräschar upp och låter längderna vara mjuka. Den doftar gott och lämnar ingen ljus rest. Mitt hår är ju ganska mörkt så det får absolut inte lämna vita märken i håret.

Håret får mer volym och håller sig luftigt så jag kan använda den här under resor som torrshampo och styling.

Jag har även en fullsize av den här från en Goodiebox som jag hade tänkt sälja/ ge bort men jag behåller den ett tag till. Det här är ett av de bästa torrschampona jag testat men vi får se vad jag tycker när lilla flaskan är slut.

Fullsize av Roze avenue torrschampoo kostar 272kr på företagets hemsida.

Köpa igen? Det blir intressant, jag återkommer när jag använt upp min lilla flaska så får vi se om jag fortsätter gilla den