Inlägget innehåller reklamlänkar till Eleven och Lyko

Sachajuan hair repair är ett prov som jag fick med på köpet när jag handlade annat. Mitt hår är i dåligt skick just nu sen jag gjorde en stor tabbe och använde starkt detoxshampoo mot fett hår. Det är en intensiv hårkur som är anpassad för att ta hand om trasigt, slitet och överpreparerat hår. Den innehåller även Ocean Silk Technology som mitt hår älskar. Inpackningen ska ha en positiv påverkan på hårcellen och hjälpa till för att ge vitalitet och styrka i hårstrået. Håret ska bli mer formbart och glansigt. Effekten är långvarig och vårdande så håret ska se friskt och livfullt ut.

Jag älskar Sachajuan men även deras produkter brukar behöva lite envishet. Jag vart helt chockad när jag använde Sachajuan Hair Repair. Det var som att laga håret redan i duschen. Redan när jag masserade in den i längderna så kändes håret mjukare och när håret torkat var håret fortfarande mjukare och kändes friskare.

Den på bilden och räcker till 3-4 behandlingar på axellångt hår och innehåller 50 ml

Vill du ha en stoor flaska finns det just nu 1 liter för 575kr hos Eleven, ord 719kr

Den finns självklart i mindre format 100ml 135kr hos Lyko

Standardformat 350ml kostar 252kr hos Lyko

Självklart kan du även köpa den direkt från Sachajuan. Uppge kod Hudvardstest15 för 15% rabatt

Jag kommer tveklöst köpa en fullsize. Det här är magi i en alldeles för liten flaska. Jag är seriöst sugen på att köpa 1000ml flaskan.