Sara Rosalie Lip Balm med lanolin ska mjukgöra och återfetta läpparna. Eftersom den innehåller lanolin är den inte vegansk.

Om jag inte minns fel låg den här i en julkalender från Goodiebox och det tog ett tag innan jag öppnade den. Något jag verkligen gillade var baksidan på tuben.

Den mjukgör läpparna men den har en lätt ulldoft som jag inte riktigt älskar. Enligt mig är det lite som att smörja läpparna med blött får. Konsistensen är lite för lös och läpparna blir för blanka. Om ni tänker på tiden då kokosolja löste allt och man självklart smorde läpparna med det. Resultatet blev ofta att allt flöt ut lite och hamnade utanför. Ungefär så är det som kokosolja att applicera på läpparna.

Den är säkert bra på riktigt torra läppar men absolut inget du vill använda på jobbet. Jag kan använda den hemma ibland. Den är bra att smörja torra nagelband med. Jag har även hittat ett nytt användningsområde för den. Jag skadade handen och har smort med den några gånger om dagen. Lanolinet lägger sig som en hinna över såret och skyddar samtidigt som det håller huden mjuk.

Om du vill köpa den så verkar den inte gå att köpa i Sverige. Den finns i Holland för ca 12euro

Jag kommer inte köpa den igen eftersom jag inte gillar doft och konsistens på den.

Annons