Åh så jag älskar söndagar hemma. Sova tills man vaknar och gott om tid. Igår blev det ett benpass på gymmet följt av en långdusch innan lunch. Självklart hade jag önskat att jag hade kunnat åka till Stockholm och vara med på invigningen av Victorias Treatments salong på Odenplan men inte ens jag kan resa hur mycket som helst.

Jag är evigt tacksam för att de fick ordning på mina ben så det var därför jag la mitt benpass i helgen. Två behandlingar med Insculpt har gjort underverk för mina ben. Från att ha hatat benträning till att tycka att det är roligaste träningen på så kort tid! Som sagt, jag är otroligt tacksam. Behandlingen var en bra rivstart för att jobba tillbaka muskelkontakten men man kan ju inte sluta träna för att problemet är justerat. För att hårdtesta min Qryo Kompressionsbyxa tog jag ett pass med sikte på rejäl träningsvärk.

Efter gymmet värmde jag lite lunch och tog som vanligt en lång dusch. Lång enligt mig är när jag gör hårinpackning och peeling. Jag blir ofta förvånad över hur kort tid det tar men man känner sig ändå så fräsch efter

Jag erkänner att jag fått celluliter och försöker minimera dem genom torrborstning. Det ökar dessutom blodcirkulationen och sätter fart på lymfsystemet. Att borsta hela kroppen tar någon minut och jag gör det under tiden som jag väntar på att duschen ska bli varm. Håret tvättade jag med Björn Axén shampoo repair intimare delar med Lip organic intimate care cleansing oil. Jag applicerade sedan Björn Axén deep condition repair hair mask som fick verka när jag peelade kroppen med Australian Bodycare Body Scrub Tea Tree Oil. Masken ska sitta ca 5 min så den brukar vara klar samtidigt som peelingen är färdig. Jag spolade bort allt och applicerade Björn Axén conditioner repair for damaged hair i längderna och tvålade in kroppen med Terre de mars shower gel. Balsamet fick verka medan jag rakade benen med snyggaste hyveln.

Efter duschen la jag på min vanliga rutin från Wise. Den fick sjunka in medan jag smorde in kroppen med Klapp chi yang exclusive. Dagens deo fick bli doftfri Biotherm deo pure.

Såna här inlägg triggar säkert någon men nu har jag stora barn och kan lyxa till det ibland. Egentligen borde alla kunna unna sig en sån här stund varje vecka. Ordspråket skincare is selfcare stämmer så bra. Mår man lite halvrisigt så kan man faktiskt må lite bättre genom att ta lite hand om sig. Jag tror att det är viktigt att ta hand om sig själv för att orka ta hand om andra. Självklart har jag liksom alla andra stressiga dagar ibland och då kör man inte hela rutinen. Det är då jag använder duscholja och balsamshampo och struntar i om det skulle finnas fjun kvar i armhålorna. De rutinerna är inte så inspirerande och omhändertagande men jag kan göra fler såna inlägg om ni vill. Säg bara till!