Inlägget innehåller reklamlänkar till Nordicfeel

Sensai silky purifying cleansing oil är en imponerande olja. Första gången jag testade den tyckte jag att den var lite för lättflytande men för varje användning gillar jag den lite mer. Jag älskar allt med silke och det här är en olja med Koichimaru silke.

Sensai är ett märke som jag varit nyfiken på men det kostar ju rätt mycket och jag vill gärna testa produkterna ihop. Favoriten är att testa rengöring, toner, serum och kräm tillsammans för att se hur de samverkar. Såna gånger drar ju prislappen snabbt iväg så jag vart riktigt glad när Glossybox hade en box med produkter från Sensai.

Det jag är mest imponerad av med Sensai Silky purifying cleansing oil är hur bra den tar bort makeup. Den svider inte i ögonen och all makeup försvinner. Jag brukar applicera den på torr hud och massera in den och sedan addera ljummet vatten. Det ligger som en oljig hinna kvar på huden så jag föredrar att använda rengöring efter.

Sensai silky purifying cleansing oil kostar 509kr hos Nordicfeel

Det är inte en billig rengöringsolja men jag är faktiskt riktigt sugen på att köpa den i fullsize