Sensai Silky purifying creamy soap är rengöringen som ska användas efter Sensai silky purifying Cleansing Oil. Som alla produkter från Sensai är den här mild och har en underbar konsistens.

Det man ska tänka på när man använder Sensai Silky purifying creamy soap är less is more. Ta en liten klick annars får du tvätta i en evighet. Jag tog för mycket första gångerna och då blir det som en tjock mask som tar lång tid att få bort. Dessutom slösar man bort en dyr bra produkt om man använder mer än nödvändigt. Du får inte renare hud av mer rengöring. Du sliter på huden och naturen bara.

Den är milt exfolierande och ska förfina hudstrukturen samtidigt som den återfuktar. På kvällen ska den användas som steget efter Sensai silky purifying cleansing oil och på morgonen används enbart den här. Den ska appliceras på fuktig hud och tvättas bort med en tvättduk

Huden känns återfuktad och mjuk efter tvätt. Enligt mig känns det fel att inte använda toner/ ansiktsvatten efter men det är ju alltid bäst att göra som man ska och det var inget med i kitet.

Sensai Silky purifying creamy soap finns hos Kicks för 510kr

Det är en bra rengöring men jag är osäker om jag vill köpa den i fullsize