Silicea Anti-aging creme mask är Siliceas senaste produkt. Jag älskar inte ordet Anti-age men det är ju allmänt använt. Jag föredrar Healthy age. Åldras vill vi väl men vi vill inte se slitna och ohälsosamma ut. Nog om ordval och åter till masken. Jag har höga förväntningar på den. Silicea är ett företag med många härliga produkter.

Masken är framtagen för stressad, torr, krävande, mogen och känslig hud! Låter som en mask som är som gjord för mig! Den ska även vara lämplig för att dämpa rodnad och irritation.

Den ska bygga skönhet utifrån samtidigt som du självklart ska vårda huden inifrån med kollagen, hyaluronsyra och kisel. Masken är vegansk, naturlig och fri så mikroplaster, konserveringsmedel och färgämnen

Annons

Masken är rik på ingredienser som suddar ut lite slitage på huden. Den ska hjälpa huden att förnya sig på några minuter. Den innehåller naturliga ingredienser men är vetenskapligt utvecklad med stor omsorg. Ingredienserna ska ge näring, stärka och ge huden massor av fukt. På så vis minskas rynkorna, huden blir lugn och slät. Elastisiteten ökar också.

Förpackningen får full pott hos mig. Det är en snygg lätt tub i plast. Jag älskar allt med pump för det förhindrar spill. Pump förebygger ju också att det kommer in syre i produkten och är mer hygieniskt.

Mitt första intryck av masken är positivt. Det är en mjuk härlig kräm. När den ligger på huden så syns den inte så du kan lägga mask utan att skrämma någon. Jag kan inte vara den enda som alltid får oväntat besök när jag lägger väldigt färgade masker. Doften är rätt neutral. Den känns skön och huden känns som babykinder efter. Den ska sitta på i 10 minuter men det känns som att det är en mask man kan sova med om man vill. Den går att använda 2 gånger per vecka.

Silicea Anti-aging Creme maske finns än bara hos Octean för 339kr