Inlägget innehåller reklamlänkar

Skin Treat skin perfection body elixir är kanske inte den mest nödvändiga produkten jag äger men den är bra. Den används när jag vill skämma bort kroppen lite extra. Jag måste erkänna att jag köpte den på rea och undrade om ett serum för kroppen behövs. Det låter extravagant men jag gillar sånt.

Annons

Skin Treat har ju många produkter som gör nytta och har ett lågt pris. Jag hade alltså en tanke att serumet bör vara bra men det är bättre än jag trodde. Huden känns spänstig och får en välvårdad lyster.

Vad är det då som är så magiskt med denna? Den är vegansk och gjord på naturliga ingredienser. Den aktiva ingrediensen i den är Sacha Inchi Oil som är olja från inkanötter. Det sägs att Sacha Inchi Oil är bra mot reumatism och överansträngda muskler, jag har inte märkt av den funktionen. Oljan är också rik på E-vitamin som ger lyster och är ett naturligt konserveringsmedel. Den innehåller också citronvatten och grapefruktskärnor som är välgörande för huden.

Skin Treat Skin perfection body elixir fanns hos Kicks men har utgått

Köpa igen? Produkten har utgått