Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

The Skin Agent Sport


The Skin Agent Sport är en produkt för att slippa skav på huden. Mitt lilla prov hade legat bortglömt hemma alldeles för länge och när jag gjorde ett inlägg på Instagram fick jag ett meddelande om att mitt prov var väldigt gammalt. Ännu roligare var att jag inte hade läst tillräckligt noga hur produkten skulle användas. Jag hade den för att unvika lårskav när man har klänning men med tanke på att mitt prov var gammalt så använde jag det till fötterna.

Jag passade på att testa det när jag hade tagit några spadagar och gått alldeles för mycket i ballerinaskor och hade skavt bort hud under fotsulorna. Nu överdriver jag men fotsulorna var riktigt ömma efter allt gående. Jag vart riktigt imponerad av den. Fotsulorna vart genast mindre ömma och jag kunde glatt gå en hel dag utan att förvärra. Den kommer bli en stapelvara i mitt badrumsskåp. Jag brukar alltid få skavsår på fötterna av sommarskor och det här är utan tvekan en räddare i nöden.

Krämen ska helst användas förebyggande där man brukar få skav av sportutrustning. Fettsyrorna i stiftet abetar i hudens olika lager. Allantoin har en läkande och antiinflammatoriska egenskaper och lugnar röd och irriterad hud.

Stiftet absorberas snabbt och ska inte täppa till porerna. Det tål både svett och fukt även under hög påfrestning. Det går att använda på hela kroppen och ska kunna användas av alla hudtyper, även känsliga. Den är helt parfymfri.

The Skin Agent Sport finns bland annat hos MEDS för 229kr