St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Face Serum var med I Maria Ahlgren Book & Beatybox French girl glow boxen. Jag hoppas ni alla slutat pressa i solen nu men vem vill inte ha lite färg ändå? Jag tycker fortfarande om att ha färg men har slutat pressa i solen och solariet är ett mörkt minne från 90-talet.

St Tropez är en klassiker inom brun utan sol men de lyckas ändå komma med innovationer. Ett serum med vitaminer så återfuktar, ger lyster och skyddar huden. Bonuspoäng för att St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Face Serum även är vegansk och 93% naturliga ingredienser. Vissa tror att 100% är det enda som gäller men vissa kemikalier är tryggast att ta fram i labb så jag tycker att det är bra! Serumet ska aktivera produktionen av D-vitamin utan att du utsätts för skadliga UV-strålar. Det innehåller hyaluronsyra, C-vitamin och extrakt från persikoblomma.

Att använda serumet är otroligt enkelt. Om huden är i lite eftersatt skick kan du peela innan. Applicera serumet på rengjord hud som det är eller blanda det med din dagkräm och smörj in ansikte, hals och dekolletage. Låt det absorberas en stund innan du lägger makeup. Efter 4-6 timmar ska du få en gyllene färg. Om du vill ha mer färg kan du applicera mer serum. m

Doften är mer tropisk än den klassiska brun-utan-sol doften. Färgen blir mer gyllene än Trumphorange. En klassiker som vårdar huden och gör en lite snyggare!

St Tropez Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Face Serum finns bland annat hos Lyko för 325kr

Köpa igen! Oh yes!

Den är även nominerad i Swedish Beauty Awards 2021