The Beauty Crop Espresso yourself eyeshadow palette var med i Goodiebox stop feeling guilty. Färgerna är fantastiskt vackra och om de dessutom är bra så är den här mitt stående resesällskap. Min favoritpalett är tung och skuggorna är dyra. Jag låter säkert snål men jag vill inte förstöra dyra skuggor och ibland hanteras inte väskan så mjukt.

Den enda färgen som jag saknar är en svart skugga men nu har jag ju tatuerat in en eyeliner och den mörkbruna fungerar att lägga som svart. Det går att variera sminkningarna ordentligt med färgerna som finns.

The Beauty Crop Espresso yourself eyeshadow palette finns på tillverkarens hemsida för 21 dollar

Flat white, Gingerbread, Cafe Frappe, Caramel latte, Toffee Coffe, Mocha, Double Choc Chip

Chai, Vanilla Latte, Strawberries & cream, Gold Roast, Vanilla bean, French Roast, Java Chip

Pumpkin Spiced, Raspberry Mocca Kiss, Toffee Nut, Cinnamon Cream, Amaretto, Americano, Espresso

Jag tror någon som gillar kaffe tagit fram den. Förutom koffein innehåller den Cocos och sheasmör.

En bonus är att den är vegansk och crueltyfri. Den är utan mineraloljor och ftalater men vad saker inte innehåller är inget jag brukar lägga vikt vid. Den innehåller säkerligen inte trädgårdstomtar eller arsenik heller.

Köpa igen? Jag brukar inte lyckas göra slut på ögonskuggor men vem vet!