The Body Shop Himalayan charcoal body clay

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhlens

Seriöst, ibland imponerar jag på mig själv med att köpa idiotiska produkter. The Body Shop Himalayan charcoal body clay är bra men läs vidare och avgör själv.

När jag hade varit på spa och gjort en härlig lerinpackning så hittade jag den här. Jag hade den där sköna efter spa känslan och mådde toppen. Den här stod så fint i en butikshylla och lockade på mig. Korkad som jag är hade jag en vision att jag på fullaste allvar skulle göra en lermask på kroppen hemma.

Annons

En lermask är fantastisk på att göra huden len och minimera finnar och pormaskar. The Body Shop Himalayan charcoal body clay är verkligen en bra produkt som har en sammansättning med träkol som är en klassiker för att dra ut orenheter och verkligen göra rent på djupet och rensa ut slaggprodukter. Den innehåller även lera som är välgörande för huden. Ingredienserna kommer från Himalaya.

Vad är det då som är så korkat med den? Jag fryser jämt, ni vet sådär att man kan vara på stranden med raggsockar mitt i sommaren. Självklart hatar jag att frysa. Varför man då köper en mask som ska appliceras helst på nyduschad hud och sitta i 5-10 minuter är ett mysterium. Att vara stilla är inte heller något som jag är bra på. Jag har testat att applicera masken och städa badrummet vilket blir lite kontraproduktivt eftersom lera kladdar. Meditera 10 minuter har jag också testat, det gick inte så bra eftersom jag frös.

Många som gillar personlig utveckling propagerar för att man ska utmana sig själv därför tänker jag hoppas att masken inte hunnit bli gammal och försöka använda den en gång per vecka. Min senaste ide är att testa att applicera den på torr hud så jag inte fryser lika mycket som när man är nyduschad. Hur många veckor jag klarar blir intressant att se. Jag lovar att hålla er uppdaterade. Känslan just nu är att jag annars håller mig till lerinpackningar när jag är på spa och kladdfria behandlingar hemma.

The Body Shop Himalayan charcoal body clay kostar 220kr på Åhlens om du också vill lera ner hela ditt badrum

Köpa igen? Tveksam, den är bra men jag får hjärnsläpp på allt kladd och använder den för lite av den anledningen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *