The Ordinary Buffet multi technology peptide serum är ett serum jag tycker om. Att det innehåller peptider är ingen överraskning. Det verkar finnas i alla produkter som jag tycker om. Matrixyl 3000 är en återkommande favorit. Vill man hitta den i en exklusivare produkt så finns den också i Dermaceutic Regen Ceutic Restore. Synte 6, Syn-Ake, Relistase och Argielox är andra peptider i det här serumet. Förutom underbara peptider så hittar du också hyaluronsyra och probiotiska komplex.

Nu ska vi inte bli för tekniska och snöa in molekylnivå men det är kul när man hittar en röd tråd. The Ordinary Buffet är ett serum som slätar ut huden och ger lyster. Huden känns återfuktad och slät. Jag kan tycka att serumet blir geggigt och korvar sig när man lägger makeup över det. Det är ett lättlöst problem genom att jag använder det på natten.

Appliceringen är ofta viktig för att få önskat resultat. Det här serumet ska klappas in i huden.

The Ordinary Buffet finns hos Eleven för 209kr

Den är vegansk och crueltyfri. Vad den inte innehåller hoppar jag över för att jag är trött på skrämselpropaganda