Vagivital moisturizing v cleanser är en rengöring som ska vara mild och framtagen för att tvätta underlivet med. Den ska inte störa pH-balansen och baseras på VagiVitals gel och mild rapsolja.

Ni som följer mig vet att jag brukar få hjärnsläpp på företag som marknadsför sig med vad de INTE innehåller. Jag vill vad vad produkten innehåller och vilken nytta den gör men jag är självklart medveten om att många söker produkter som är fria från en massa. Den är utan tvål, trädgårdstomtar, parfym och parabener.

Annons

Vagivital moisturizing v cleanser ska användas dagligen istället för tvål eller parfymerade produkter som kan skada slemhinnorna och störa pH-balansen. Den ska återfukta och är tydligen även rekommenderad av gynekologer.

Tuben har en diskret färg och en diskret utformning. Snäpplocket kammar pluspoäng hos mig.

Det låter lovande och jag kommer uppdatera er om någon vecka med vad jag tycker. Håll tummarna för att den är bättre än Libresse dailies v-nourish

Vagivital moisturizing v cleanser kostar 129kr

Köpa igen? Återstår att se