Inlägget innehåller reklamlänkar till Eleven

Vita liberata fabulous self tanning gradual lotion var med i Goodiebox The non apology box

Jag har faktiskt varit nyfiken på Vita liberata fabulous self tanning gradual lotion men eftersom jag har lite för många brun utan sol så har jag inte köpt den. Vilken tur att jag fick den i en box då. Räknas det som att jag köpt den då?

Det är en gel som ska appliceras som en vanlig fuktighetskräm. Inom 4-8 ska en gyllene bränna synas. Som vanligt rekomenderas applikatorvante för att undvika missfärgade handflator. Det är oftast enklare att få ett snyggt resultat med vante också så lova att ni använder. Det finns många olika sorter och prisnivåer. Den här lovar att inte bli orange eller dofta illa

Den är inte testad på djur, fri från parabener, parfym och alkohol.

Vita liberata fabulous self tanning gradual lotion finns hos Eleven för 299

Köpa igen? Återstår att se