By Curam face & massage oil wooden flower

By Curam face & massage oil wooden flower

By Curam face & massage oil wooden flower är en olja som är framtagen att användas när man utför koppningsmassage med deras dynamiska koppar. Enligt Curam så kan man såklart använda andra oljor för att massera med men då får man kolla själv att oljan håller en hög kvalitet och har det rätta glidet för att inte skada huden. Jag är noga med mitt ansikte och därför använder jag hellre den de rekommenderar men kan instämma i att det säkerligen går bra med en annan ansiktsolja bara den håller en hög kvalitet.

Annons

Den är gjord på naturliga ingredienser och ska vara lugnande. Den innehåller ekologisk jojobaolja och en mix av eteriska oljor men olika välgörande egenskaper. Lavendel är känt för sin föryngrande och lugnande effekt. Geranium ökar cirkulationen, stimulerar lymfsystemet och reparerar huden. Citronmyrten stimulerar och lyfter sinnet. Vetiver ger näring och reparerar. Frankincense är välkänt inom aromterapi och ska balansera och lugna huden samtidigt som den minskar linjer sår och fina rynkor.

När du ska koppa ansiktet är det som sagt viktigt att använda en olja så att du inte skadar huden. By Curam face & massage oil wooden flower ska appliceras på ansikte och hals innan du påbörjar massagen.

Annons

Recension Flaskan har en snygg och clean design. Den är gjord av en plast som känns stadig utan att väga mycket. Pump är ju som du säkert redan vet en stor favorit så det ger extra plus.

Ett pump med olja räcker bra för hela mitt ansikte och hals även om jag av någon sjuk anledning alltid tar två och får torka bort överflödet vilket är dumt och slösaktigt. Hur mycket olja man behöver är individuellt men börja med ett och känn efter. När vi ändå pratar om oljan så vet jag att många tycker att de får utslag av olja vilket jag kan ge ett riktigt långt svar på om ni vill men i korthet ska en bra olja inte ge utslag men det är vissa som ändå drabbas. Ett trick jag lärt mig är att tvätta ansiktet med en oljebaserad rengöring, massera och gå sedan vidare med en vanlig rengöring. Oljan är välgörande för huden så i första hand röstar jag för att låta den vara kvar när du är färdig för att maxa effekten av massagen och oljan.

Dofter är ett snabbt sätt att komma åt våra stressade hjärnor så inled all massage med att andas in doften av oljan i tre djupa andetag. Doften kommer hjälpa till med att varva ner och släppa spänningar. Massera sedan i den lätt i ansikte och hals innan du börjar massera. Kopparna glider skönt och huden känns underbar av oljan. Det är verkligen en återfuktande och skön olja som passar perfekt för massagen.

By Curam face & massage oil wooden flower kostar 349kr hos by Curam men finns även i kit med koppar vilket jag skulle köpa om jag inte redan hade dem.

Köpa igen? Absolut! Jag älskar bra ansiktsoljor och det är den här


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *