Hud & Kosmetikmässsan 2024

Som alltid med mässor så skriver jag lite löpande men publicerar ändå inlägget. Mycket i texten kan därför ändras och om jag missat någon så är det nog på gång.

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Hud & Kosmetikmässsan 2024 är branschmässan för aktiva inom skönhetsvård. Mässan arrangeras av SHR som är branschorganet som jobbar för att hålla våra hudterapeuter informerade om det senaste och ser även till att kunderna är säkra. Nytt för i år för mig var att de hade delat upp pressen i vanlig och VIP. Jag hade förmånen att kvala in som VIP vilket även innebar att jag hade tillgång till loungen och pressfrukosten. Elin Fagerberg tog hand om oss och hon är inte bara otroligt trevlig utan även väldigt kunnig. På frukosten konstaterades det att det är väldigt mycket apparatur i år och efter en rundtur på mässan kan jag inte annat än instämma.

Mässan var mindre än den brukar i år och jag tycker även att det var färre besökare. Nu betyder inte det att mässan i någon form var sämre utan det kändes mer som att de rensat lite i vilka som kommer in för att komma tillbaka till att det ska vara en mötesplats för branschen där man får se nyheter och träffa leverantörer. Några år har det varit för många besökare för att man ska kunna kolla och prata. Nu betyder inte det att jag hann med att prata med alla utställare ändå men det är för att jag är hopplöst nyfiken.

Presspåsen brukar vara välfylld med nyheter men även den var rejält slimmad i år. Jag tyckte om att de var namnmärkta så man behövde inte vara först i kön. Vissa tycker säkert att det är fånigt att klaga på att påsen var tunn och jag är glad för det jag får och försöker alltid testa produkterna och skriva om dem men i år kommer det gå fort även om mycket var bra. Nog om mässan generellt och in på det viktigaste, alla spännande utställare.

M Picaut lanserade en kräm för oss lite mindre unga med diamanter i! Den kändes magisk och tillsammans med deras tonade dagkräm har vi receptet på glow som räcker en livstid. De hade givetvis många fler produkter som deras succé M Picaut Cocooning Rich Lip Treatment Nude som är en av mina favoriter sedan förra året.

Columbia Skincare är ett märke jag tror vi kommer se mer av framöver. Det är barriärstärkande produkter med gedigen forskning i ryggen. När vi pratat en stund så visade det sig att produkterna även är naturliga vilket är fantastiskt ju. Nu börjar vetenskap och natur verkligen hitta varandra. De har idag ett serum och en kräm för hemmabruk och några produkter för salong.

Minolei har många sett och hört om och jag har blundat och trott att de var till för de med fet hy. Teamet bakom var otroligt trevliga och gissa min lycka när de sa att produkterna balanserar sebumet vilket även innebär att torrisar som jag kan använda dem och njuta av en makeup som sitter hela dagen.

Likami är ett märke som jag tror alla på mässan uppmärksammade och jag vågar lova att vi kommer se mer av dem. Jag vill testa alla deras produkter och redskap. Ren design och lika rena produkter.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Hud & Kosmetikmässsan 2024”

  1. Profilbild för Jeanette

    Tack för sällskapet igen =)

    Har använt Minolei foundation ett par gånger nu och är överraskat förvånad över hur bra den sitter samt att den även passar en torris =)

    Likami hoppas jag hör av sig med mer info för det märket verkar ju vara väldigt spännande!

    1. Profilbild för Hudvårdstest
      Hudvårdstest

      Tack själv! Så otroligt trevligt sällskap, hoppas vi ses snart igen. Jag har Minolei idag och testar hur det sitter under en dag. Än så är jag riktigt imponerad så det blir intressant att se hur det ser ut ikväll.

      Likami glömde jag att lämna kontaktuppgifter till men de verkar otroligt intressanta. Deras cryosticks toppar min önskelista just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *