Minolei Uniset®oil absorbing primer

Minolei Uniset® oil absorbing primer ska appliceras för att sudda ut lite skavanker och få sminket att sitta längre. Tanken med den är att den ska kapsla in svett och olja så att sminket håller sig på plats. Jag har trott att den bara är till för de med fet hy och därför har jag missat den men på Hud & Kosmetikmässsan 2024 passade jag på att kolla upp om det stämde att deras produkter passar för alla och den ska passa för allt hudtyper och täpper inte till huden.

Det som vårdar huden i den är en återfuktande passionsfröolja. E-vitamin och solrosfröolja hittar vi också i den. Nu vet jag många med fet hy som skriker men även en fet hy behöver olja men den behöver rätt sorts olja. Primern togs först fram för att hålla sminket på plats för de med fet hy men även vi torrisar har nytta av den.

För bäst effekt kan du kombinera Minolei Uniset® oil absorbing primer med deras foundation och puder. Vill du ha mer lyster adderar du valfri produkt med glow. Som alltid ska du lägga tiden på basen om du vill ha ett riktigt bra slutresultat. Börja med att återfukta med valfri produkt och låt den sjunka in innan du börjar applicera primern. Om din hy är torr räcker det oftast med en mindre mängd produkt. Fet hy kräver mer produkt och i synnerhet i t-zonen. Om din hy är väldigt fet kan du även mixa in lite primer i din foundation.

Recension Tuben är lagom liten för att få följa med på resor vilket jag älskar. Skruvkork är inte mitt favoritval men nu lägger inte jag full makeup varje dag så jag ska försöka överleva.

Doften är neutral eller så har jag tappat doftsinnet för jag tycker många produkter inte haft så stark doft senaste tiden.

Konsistensen är skönare än jag trodde. Produkter som ska absorbera olja tenderar ju att ha en konsistens som påminner om zinkpasta men den här känns skön och glider på huden bra. Min panna tenderar att se fet ut så jag la lite extra på pannan och hakan för att få sminket att sitta snyggt hela dagen. Huden känns som silke och sminket håller sig snyggt hela dagen. Jag hårdtestade den här jag var på mässa och applicerade sminket runt 7 och när jag tvättade bort det på kvällen så var basen lika fräsch som på morgonen. Det känns som att primern verkligen gör skillnad.

Jag har inte testat den ensam eftersom det här är en primer som ska ligga under makeup. Mitt omdöme om foundationen och pudret kommer inom kort

Minolei Uniset® oil absorbing primer finns hos Lyko för 449kr

Köpa igen? Primers är jag dålig på att komma ihåg men den här är härlig och håller verkligen sminket snyggt hela dagen så äntligen har jag hittat en primer jag inte glömmer att packa


Publicerat

i

, , , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *