Kategorier
Okategoriserade Parfym, Eau de toilette Tester

Æther super aether

Æther super aether är höjdpunkten från månadens Goodiebox! Jag älskar AEthers parfymer och de finns inte i Sverige så nu fortsätter jag prenumerera ett tag till. De kan fylla boxen med sågspån i övrigt och jag skulle ändå vara nöjd.

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar

Æther super aether är höjdpunkten från månadens Goodiebox! Jag älskar AEthers parfymer och de finns inte i Sverige så nu fortsätter jag prenumerera ett tag till. De kan fylla boxen med sågspån i övrigt och jag skulle ändå vara nöjd.

Det är en söt doft med inslag av cederträ. Enklast beskrivet är det en underbar doft som doftar lite olika beroende på vem som bär den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *