Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS.SE

Akademikliniken Pure Body Boost har vunnit väldigt många priser och jag kan inte annat än instämma. Det är en riktigt bra produkt. Nu gillar jag de flesta produkterna som Akademikliniken har så jag tror ingen blir förvånad att även den här uppskattas av mig. De tar fram riktigt bra produkter och har tillgång till bra personal med hög kunskap. Det är egentligen helt fel årstid att rekommendera den här eftersom den innehåller AHA. Nu ska man ändå alltid använda Spf och vara försiktig med solen om man är rädd om sin hud . Om du undviker solen så kan du använda den här året om. Det är ju extra trevligt att ha en fin hud på kroppen på sommaren då man brukar vara lättare klädd.

Förutom AHA som exfolierar så innehåller den här godingen koffein och sandelträfrön för att strama upp huden, exfoliera och rensa ut. Krämen har en lätt konsistens som snabbt absorberas och lämnar inget klibb. E-vitamin och squalane stärker upp hudbarriären. Kameliaolja och pantenol ger lyster och håller huden mjuk. Som du märker är Akademikliniken Pure Body Boost ingen simpel bodylotion så egentligen vill jag lägga den här mer som en vårdande produkt i stil med en mask för ansiktet. Jag har den här som en kur när jag vill få en finare hud på kroppen. Några dagar med den här ger de flesta persikohud.

Doften är riktigt fräsch av lavendel och citrus. Jag känner mest av den fräscha citrusdoften.

Akademikliniken Pure Body Boost finns till ett fantastiskt pris hos MEDS 347kr istället för ordinarie pris 495kr och hade jag inte så fullt hemma hade jag hamstrat på mig några tuber. Den är underbar och jag kommer absolut köpa den igen oavsett pris