Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Akademikliniken Pure Hand Creme har vunnit många priser och jag kan förstå varför. Det är en helt underbar kräm. Första gången jag testade den så tyckte jag den var skräp men gav den en till chans. Konsistensen är väldigt lös och den känns blaskig. Dessutom är tuben inte jättestor. Jag brukar föredra tjockare handkrämer.

Den lösa konsistensen är fantastisk! Det gör att händerna går att använda direkt efter man smort dem. Akademikliniken Pure Hand Creme absorberas superfort i händerna och gör dem riktigt mjuka. Den bildar en skyddsbarriär till händerna. Barriären hjälper till att låsa in fukten i händerna.

Finns at köpa hos bl a Eleven

Som alla produkter från Akademikliniken så är den här fullmatad med bra ingredienser. Självklart återfuktar den och mjukgör. Det skulle jag bli förvånad om den inte gjorde. Den ger också näring och fukt till händerna. Vitamin C, bakuchiol och mjölksyra motverkar missfärgningar och ojämn hudstruktur.

Lipider från squalane, avokado och sheasmör mjukgör och skyddar. Dessutom motverkar den torra nagelband. Sist men inte minst hyaluronsyra, pantenol och saccarider som säkerställer en långtidsverkande och optimal återfuktning av våra värdefulla händer.

Akademikliniken Pure Hand Creme räcker riktigt länge när man väl har slutat överdosera. I början så tog jag alldeles för mycket och kunde nästan smörja armarna med allt. En liten klick räcker. Eftersom det krävs bara en liten klick så räcker den här länge så det gör inget att tuben är liten. En liten tub är enklare att ha i handväskan och den är så fullmatad med bra saker så den behöver inte vara större.

Sen har vi såklart den eviga frågan, skulle jag köpa den här igen? Ingen tvekan, jag skulle definitivt köpa den igen.

Akademikliniken Pure Hand Creme finns att köpa hos bland annat Eleven och självklart via Akademikliniken. Eleven har den för 146kr nu annars ligger den på ca 199 för 50ml