Inlägget innehåller reklamlänkar till Eleven.se

8 veckor med Pure Lift Serum och samma hudvårdsprodukter som jag oftast använder i övrigt. Full beskrivning finns i tidigare inlägg.

Akademikliniken har lyckats förbättra en redan bra produkt. Huden känns spänstigare och har mer lyster. Jag har börjat hoppa över foundation eftersom huden ser bra ut utan. Ljuset i mitt badrum gör huden rödare än den är på riktigt men jag vill inte använda filter.

Jag är både stolt och tacksam över att ha varit testpilot på det här fantastiska serumet 🥰

Kort beskrivning är att Akademikliniken Pure Lift Serum är riktigt bra och helt klart värd att köpa.

Huden under ögonen är fastare och Sarah på Akademiklinken tipsade om att man även kan applicera lite mer under ögonen om man önskar lite mer boost där. På Instagram kom det lite frågor som jag även besvarar här för er som inte har Insta.

  • De har tagit bort havtornsoljan i den nya formulan. Den är vitare än föregångaren som hade en gul nyans.
  • Nya formulan innehåller även Ascorbyl Glucoside

En annan spännande sak med att vara testpilot är att jag alltid månar om att vara ärlig. Jag har använt de produkterna jag visade i början av experimentet under 8 veckor. Jag älskar serumet och hade en bra hudvårdsrutin som jag var nöjd med. Under veckorna insåg jag att ofta hoppar runt lite med mina produkter även om jag själv upplever att jag har samma rutin. Det är ofta små ändringar som att ändra serum någon kväll, addera olja eller ändra rengöring. För att inte påverka resultatet så har jag ändå lyckats hålla mig till mina utvalda produkter. De masker jag använt under testpilottiden är masker jag tidigare testat.

Mina fotografskills är tyvärr hopplösa så jag får inte till en riktigt bra före och efterbild på resultatet. De bilder jag tog är tagna i olika ljus och det ser ut som om jag är alldeles röd på mina efterbilder. Om man ser mig i verkliga livet så syns verkligen skillnaden i lyster. Kolla på Akademiklinikens Instagram för bättre före och efterbilder på andra!

Akademikliniken Pure Lift Serum 50ml finns hos Eleven.se för 694kr nu ordinarie pris ca 925kr