Inlägget innehåller reklam

Australian BodyCare spot stick är en produkt som egentligen till för att reducera finnar. Den är riktigt bra att rulla över en finne och se hur den minskar på någon timme. Jag erkänner att jag är över 40 men får ändå finnar ibland och då är det här en favorit.

Nu när det är sommar använder jag Australian BodyCare spot stick för att lindra insektsbett. Jag får en förfärlig klåda av bett och blir sömnig av allergimedicin så det här är min bästa vän på sommaren. Klådan lägger sig nästan på en gång så jag hoppas jag inte råkar klia fram nya ärr i sommar.

Det som gör den här lilla flaskan effektiv är Tea Tree Oil. Boomen med naturliga ingredienser har ju fått fram många naturliga produkter av varierande kvalitet och effektivitet men Australian BodyCare är klassiker sedan länge. Det finns gott om forskning bakom deras produkter. Mer koncentrerade Tea Tree produkter försöker jag undvika under sommaren på dagarna men jag är osäker om det finns anledning till att vara försiktig. Jag håller mig helst ifrån lite mer aktiva ingredienser när jag ska vara i solen.

Den lilla rollonkulan på flaskan har jag sett att många upplever som ohygienisk men Tea Tree är ju naturligt bakteriedödande så det ska inte vara någon fara. Om du är lite osäker så låt bli att dela flaska med andra och byt regelbundet.

Australian BodyCare spot stick finns bland annat hos MEDS på rea nu för 70kr istället för 94kr. Jag kommer definitivt köpa den igen.