Jag är fel person att recensera torrschampo. Batiste torrschampo är en klassiker som många tipsar om. Mitt hår är hopplöst och har inga mellanlägen. 90% av tiden är det så torrt så jag är rädd att det ska gå av och resterande tid kan det få något ryck och bli fett helt utan förvarning.

När man prenumererar på skönhetsboxar kommer det ofta torrschampo i boxen. Batiste torrschampo i körsbärsdoft fick jag i en sån box men fick det även på Stockholm Beauty Week. Efter att jag gnällt på Instagram över hur mycket jag avskyr torrschampo generellt så lovade jag Batiste att ge dem en chans ändå. Jag håller det jag lovar och nu har jag faktiskt använt upp den här och en till.

Man är aldrig för gammal för att byta åsikt och jag måste erkänna att torrschampo har sina fördelar. De dagarna mitt hår helt plötsligt kommer på att det ska bli superfett fast det kändes fräscht på morgonen är Batiste torrschampo en bra ide. Jag har till och med börjat ha med en mini i handväskan för det mesta. Eftersom det oftast bara är hårbotten som blir fet får jag ändå använda hårolja i resten men slipper ha en fet hårbotten. Det jag inte gillar är den där syntetiskt torra känslan man får av torrschampo. Som en bonus så får man ju lite mer volym på håret.

Batiste torrschampo finns i princip överallt men vill du shoppa på nätet har Lyko den till bra pris.

Frågan om jag kan köpa den igen. Ja det kan jag nog!