Inlägget innehåller reklamlänkar

Som när du ska måla är utrustning och förarbete viktigt

Vid det här laget hoppas jag att alla är försiktiga med solen och skyddar sig. Hur pålästa vi än är så lockar solen och man vill gärna ha lite färg. Brun utan sol är en bra lösning då och de har blivit betydligt bättre än de som fanns förr.

Cocoa Brown ligger lågt i pris tycker jag. De kostar ca 100kr per produkt vilket är helt ok för en sån här produkt. Jag har använt många olika sorter genom åren och har ju mina fördomar och missar i bagaget. Några av årens Brun utan sol missar hade varit enkla så därför har jag samlat de råd jag tycker är bäst. Den här doftar gott och ger en gyllene färg och inte orange.

Få en snygg bränna med brun utan sol

  • Exfoliering ett steg som ofta missas och gör en stor skillnad. Har du torrfläckar och allmänt ojämn hud så blir det som att måla på en opreppad vägg. Helst ska du exfoliera några gånger innan du applicerar BUS. Då menar jag inte att du ska stå i duschen och skrubba bort all hud i omgångar utan 2-3 gånger med några dagar emellan. Jag exfolierar regelbundet och torrborstar dagligen så det steget har jag gjort länge men har för tillfället vintervit hud. Cocoa Brown rekommenderar att du inte använder Tough Stuff samma dag som du ska applicera brun utan sol.
  • Appliceringsvante är ett steg många slarvar med. Vanten är utformad för att inte lämna ränder och hjälper dig att applicera produkten jämt. Den hjälper också till att applicera på ryggen. Om du har svårt att nå ryggen kan du fästa vanten på en badborste eller något annat långt och sedan bör du nå ryggen lättare.
  • Tan Mousse är ett färgat skum
  • Miracle Mist är bra för ansikte eller när du bara vill ha en lättare bränna med lyster. Mist är bäst för ansiktet tycker jag.
  • Använd ingen Body Lotion samma dag som du använder brun utan sol
  • När du använder brun utan sol som ska sköljas bort så rekommenderas du att inte använda duschtvål eller liknande eftersom Ph-värdet kan påverka färgen.