Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Bruns Products Handkräm Nr 46 50ml är en riktigt bra handkräm i en perfekt förpackning. Doften är Pomelo som doftar diskret men väldigt trevligt. Det är en lite varmare, fylligare citrusdoftande med lite blommig feeling. Jag är sugen att testa alla dofter eller vad sägs om trygg patchouli, eller varm bergamott? Den här vann jag i tävling som Stockholm Beauty Week hade i samband med att Bruns vart intervjuade när de vann Stockholm Beauty Week Award.

Alla handkrämer borde sno designen på Bruns Products Handkräm. Flaskan är smidig att ha i handväskan och snygg nog att vara framme. Dessutom är det en pump, vilket jag älskar. Nu när vi smörjer händerna hela tiden har jag inte tålamod att hålla på med skruvkorkar. Om du inte har supertorra händer tycker jag ett pump per hand är ganska lagom.

Den absorberas riktigt snabbt in i huden och kladdar inte. Händerna blir skönt mjuka och du kan använda datorn direkt. Vid det här laget hoppas jag att jag tjatat klart om att du ska lägga en klick på handryggen och sedan jobba in krämen för att slippa kladd. Du behöver knappt handkräm i handflatorna.

En lyxig detalj med Bruns Products Handkräm Nr 46 50ml är att den här handgjord och har ekologiska ingredienser. Den innehåller aprikoskärnolja, sheasmör och E-vitamin som skyddar händerna, ger fukt och håller dina värdefulla händer mjuka och smidiga.  

Det är en handkräm jag gärna köper igen.

Bruns Products Handkräm Nr 46 50ml finns bland annat hos Lyko för 109kr.