Inlägget innehåller reklamlänkar till BodyStore

För att hålla sig i form behöver man träna. Styrketräning har visat sig vara väldigt bra även för oss kvinnor. Det är mer korrekt egentligen och säga att det är extra viktigt för oss kvinnor och träna regelbundet. Nackdelen när man börjar köra lite tyngre än de hemska valkarna man får i händerna. Manikyr känns meningslöst eftersom man får tillbaka valkarna hela tiden när man tränar och hellre fula händer än en förfallen kropp.

Nu har jag köpt handskar så mina händer klarar sig. Träningshandskar känns lite ambitiöst att ha när man inte direkt är i toppform men vilken skillnad för händerna. Handflatorna börjar bli slätare redan och då har jag fått skjuta lite på min handbehandling som jag hade tänkt göra eftersom jag lyckades göra illa min ena hand och vill att den läker först. Min plan sen är att peela med min Skintreat radiance peel och mandelolja en gång i veckan tills händerna ser ok ut. Det får vänta tills såren läkt. Om ni vill kan jag lägga ut lite hemmamanikyrtips. Säg bara till, jag vill gärna få intressanta kommentarer och tips. Kommentarsfältet här är lite för dött just nu. Ös på med vad ni vill veta mer om.

Eftersom jag har rätt mycket färgglada träningskläder så köpte jag svarta handskar. Varför de har påstås vara multifärgade begriper jag inte. De är svarta med svart mönster och det är perfekt för jag gillar svart. Man ser dessutom lite extra cool ut med dem på! Förutom att skydda händerna från fula valkar så fyller de även en praktisk funktion. De gör att du får ett mycket bättre grepp. Grepp är viktigt när man börjar använda tyngre vikter för annars kan man skada sig. Ni som är rädda för att bli biffiga och undviker gymmet av den anledningen. Läs på lite, att bli biffig kräver enorma insatser och det är inget man råkar bli. Ta hand om dig och träna på! En bonus med rymmandet är att du även stärker musklerna i ansiktet och ser mindre rynkig ut! Snart kan jag även gymma med snygga händer igen.

De här handskarna är riktigt sköna och blir inte varma. De består av 50% läder så de är inte lämpliga för veganer. Jag glömmer bort att jag har dem på och det är ju ett gott betyg på dem. Än har de inte blivit missfärgade av all sprit så jag är glad. Där jag tränar ska alla redskap du rör spritas så jag undviker känsliga material.

Casall Exercise glove multi finns hos BodyStore för 249kr och jag kommer nog att köpa fler för att kunna variera. De finns i grå också ifall man känner sig lite färgglad