I och med Corona så har många nya dörrar öppnats. I år var jag bjuden på Daisy Beauty Award. Ok jag erkänner, det enda som krävdes för att få en inbjudan var att man ville gå och hade någon enhet som kunde visa Youtube eller livesändning på Facebook. Förutom det så behövde du hitta länken till eventet. Jag vart ändå glad att Kicki Norman skickade en egen inbjudan på Instagram också så lite inbjuden var jag i alla fall.

Eftersom galan var digital och öppen för alla så fick vi såklart inga Goodiebags. Några fick hemskickade innan men det fick inte jag. Goodiebag kan jag vara utan men som vanligt saknade jag energin som blir på ett riktigt event. Ni vet alla spännande diskussioner och möten som blir när man är på ett event där alla delar samma intresse.

Som med alla andra event saknade jag även piffet innan. Jag älskar att ta på snygga kläder och fixa till mig. Ok man kan göra det hemma också men den här galan besökte jag i Onepiece och tofflor. Det känns bara konstigt att köra galaglam själv. Men åter till galan och nog med mitt gnäll om att jag saknar folksamlingar.

Självklart var den riktigt proffsig. Med teamet bakom skulle jag bli förvånad om den var något annat. Den skapade nästan den där härliga känslan man får på ett vanligt event. Det var 40 minuter underbar underhållning och proffsigt presenterat. Den bjuder på en mix av humor, fakta och inspiration. Nicole Falciani såg flawless ut och var riktigt bra som värdinna. De hade varvat intressanta samtal med nomineringar så det vart en skön variation på programmet.

Vill du se galan finns den att kolla på online. Klicka bara på länken eller klippet ovan för att se allt! Mina favoriter är definitivt dessa galanta damer! Ge dem en egen show! Vid runt 25 minuter kommer en skön känga till alla kemikalierädda! En helt tillsatsfri, kemikaliefri produkt!

Det var många bra vinnare och jag kör den enkla principen ingen nämnd, ingen glömd! Jag gratulerar dem alla! Min dröm är att nästa år sänds online och kombinerar med att vi alla skönhetsnördar kan träffas. Alla kan ju inte resa till Stockholm så både och är ju kanon!

Vill ni se den fullständiga listan över alla nominerade så hittar du den här!

Annons