Depend O2 Mrs Gray

Mrs Gray

Inlägget innehåller annonslänkar till Lyko

Nr 5097 har en rosa underton och en diskret pärlemorskimmer. På bilden har jag använt

Depend O2 Mrs Gray är en kollektion med 6 olika nyanser av grått. De ska vara coola men eleganta, kalla och varma och mycket annat motsägelsefullt och spelar på temat 50 shades of Grey. Grå är en mångsidig färg på naglarna och i mitt jobb kan jag inte riktigt släppa lös kreativiteten för mycket alla dagar men grå fungerar faktiskt till allt.

De har den lite bredare rundade borsten som gör det enklare att applicera nagellacket. O2 ska ju även släppa igenom mer syre till nageln och vara bättre för naglarna.

Nr 5097 har en rosa underton och en diskret pärlemorskimmer. På bilden har jag använt Scratch no dry nails under nagellacket men inget överlack. Som vanligt har jag kladdat lite på nagelbanden. Jag tycker om att variera färgen på naglarna men är inget proffs. Sen jag köpte glasögon så är det lättare att måla lite bättre.

5092 i dåligt ljus men lite mörkare med lite pärlemorskimmer som drar lätt åt lila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *