Inlägget innehåller reklamlänkar

Den här fick mig att inse att jag måste fixa till mina migrerade fillers. Jag läste fel på burken och trodde den innehöll något som fungerar som Hyalase. 😂 När man ser det som en positiv grej att en kräm kan lösa upp fillers är det som sagt dags att ta bort dem. Nu kommer inte en kräm ner på samma djup som fillers gör men nog om det och åter till vad krämen ska göra. Dp Dermaceuticals Skin Veneer ska återfukta huden på djupet och stärka hudbarriären.

Dp Dermaceuticals Skin Veneer är en intensivt återfuktande kräm som kan användas dag och natt. Den har vårdande ingredienser som ska ge huden ett extra barriärskydd genom att lägga sig som en hinna över huden. Låter läskigt och bra på samma gång. Det är bra med en hinna som kapslar in fukten men vi vill ju inte täppa till våra ädla porer. Den här har många bra ingredienser så den här krämen borde enligt all logik vara riktigt bra. Priset är lite högt så jag har höga krav på den.

Det som ska göra underverk för huden i Dp Dermaceuticals Skin Veneer är:

  • HylaFuse Hyaluronsyra som är känt för att återfukta.
  • Peptider hjälper till att bilda kollagen och du kan även läsa ett längre inlägg om peptider om du vill fördjupa dig i hur härliga peptider är.
  • Elektrolyter ska balansera vätskenivån i cellerna.
  • Mjölksyra återfuktar och exfolierar kemiskt.
  • Som ni ser är det en massa dokumenterat bra grejor i den här och Dp är ju Dermapens hudvårdsmärke så de har rejält med kunskap om hud.

Dp Dermaceuticals Skin Veneer

Jag älskar airless förpackningar och den här har det. Burken är vacker och det känns fräscht att inte behöva gräva i burken med fingrarna. Burken är i någon form av plast så den är inte tung eller ömtålig. Perfekt när man ska ut och resa. Första intrycket av krämen är att den faktiskt återfuktar rejält och jag ser verkligen fram emot att testa den lite längre. Huden ser slät ut och de små linjerna syns knappt.

Dp Dermaceuticals Skin Venéer finns hos Hudoteket för 995kr