Inlägget innehåller reklamlänkar

Elemis Pro Collagen marine cream anti-age day cream

Elemis Pro Collagen marine cream anti-age day cream är en föryngrande kräm som stramar upp och slätar ut huden. Den ska reducera rynkdjupet och även förebygga nya rynkor. Genom att stärka och förbättra fastheten i huden ser man lite yngre ut. Förutom det så ska den även bevara fukten i huden och ska cellförnyelsen. Kort och gott en rynkkräm som angriper rynkorna på mer än ett sätt.

Elemis Pro Collagen marine cream anti-age day cream är bra men utgör inga mirakel. Om du har djupa rynkor kommer de vara kvar men lite suddade. Huden blir mjuk och får en fin lyster. Rynkorna framträder mindre och huden känns generellt plumpad. Om man tar för mycket så kan jag tycka att den blir lite väl glansig i övrigt är den riktigt bra. Jag får inga utslag av den och det är alltid ett gott tecken.

Man kan tycka att priset är lite högt men det räcker med att ta i storlek som en ärta varje morgon till ansikte, hals och dekolletage. En liten tub som den på bilden räcker länge. Om jag inte minns helt fel så har jag använt upp en hel burk av den här krämen tidigare.

Elemis Pro Collagen marine cream anti-age day cream finns hos Nordic Feel just nu för 951kr och dessutom gåva på köpet!