Inlägget innehåller reklamlänkar

Emite Make Up nagellack fick jag i någon av alla mina boxar. Vilken det var har jag tyvärr glömt eftersom jag hade flera ett tag. Jag är inte duktig på att måla naglarna men vill alltid ha snygga naglar.

Borsten på nagellacket gör det enklare att få rätt mängd och man kommer åt att applicera relativt nära nagelbanden utan att kladda vilket är ett smått mirakel för mig. Emite Make Up nagellack är veganskt och cruelty free vilket jag försöker att alltid välja. Nagellacket torkar riktigt fort och jag har inte lyckats få för tjockt någon gång. Om jag har bråttom men vill måla naglarna är det här lacket jag väljer.

Färgen är dessutom riktigt snygg och matchar det mesta. Jag är en sån där tramsig människa som vill ha naglar som matchar kläderna. Jag är inte heller en sån där bra människa som använder diskhandskar för att skydda nagellacket men det här håller många dagar ändå.

Emite Make Up nagellack finns hos Lyko och jag kan definitivt köpa fler av det här lacket.