Grunden för att få resultat är att du lever relativt hälsosamt som med allt annat. Det betyder att du kommer inte kommer komma i toppform och du kedjeröker, äter skräpmat och aldrig rör dig. Jag äter 80% nyttigt, det händer att jag äter kakor och godis och dricker något glas vin ibland men i övrigt äter jag mycket grönsaker och ytterst sällan snabbmat och halvfabrikat. Jag gymmar 3 gånger i veckan vilket borde klassas som helt ok i min ålder. Jag läste någonstans att mindre än 5% över 40 tränar regelbundet och sedan gnäller de på att de är dålig form… Jag vill vara i bra form och ha en kropp som håller hela livet så jag tänker fortsätta träna men behöver en boost för att få mer resultat.

EMSCULPT är en metod som både bränner fett och bygger muskler utan kirurgi. Jag är inte riktigt kandidat för fettsugning och undviker gärna operation så det här är en metod i min smak. Operation har ju rätt lång återhämtningstid.

Jag har provat den lite kort och du kan läsa lite längre ner om hur den var att prova.

Annons

Emsculpt lite fakta

I snitt minskar fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent efter 4 behandlingar. Behandlingsområdena är mage, stuss, biceps, triceps och lår. Metoden är bevisad i 15 kliniska studier och skyddas av fyra patent. En halvtimme med EMSCULPT motsvarar 20 000 situps eller benlyft, visa mig den som orkar det! Jag tror man dör av trötthet innan man gjort 1000 men ligga på en behandlingsbädd och låta en maskin göra jobbet fixar jag! Behandlingsbäddar är ju mitt happy place

Följande punkter har jag lånat från Victus hemsida

  • EMSCULPT skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer
  • Energin producerar nästan 20 000 muskelkontraktioner per behandling. Allt detta medan du ligger på en säng och slappnar av under behandlingen
  • EMSCULPT är icke-invasiv och är inte baserad på värme eller kyla. Det finns med andra ord inga risker för brännskador, ärrbildning eller svullnad

Min första upplevelse av Emsculpt

Jag har testat butt lift på Stockholm Beauty Week men en behandling ger inte några långsiktiga resultat. Det jag märkte var att det gick lite lättare att träna på gymmet och kanske ett litet lyft! Tyvärr tog jag inga bilder när jag testade men squatsen gick lite lättare efter.

Med tanke på att det var på en mässa jag testade butt lift är jag glad över att det gick att göra med kläder på! Man har som två strykjärn som man fäster med ett band på skinkorna. Man får sedan muskelstimulans och fettreducering via ”strykjärnen” Musklerna får jobba hårt under passet och det avslutades med att det gjordes något som skulle hjälpa kroppen att göra sig av med all mjölksyra som bildats under passet. Om man inte gör det sista så är risken stor att man får lite problem med rejäl träningsvärk.

Ett pass buttlift motsvarar sjukt många squats!

Man känner av behandlingen dagarna efter och jag såg lite resultat och för att se riktiga resultat ska man göra minst 4 behandlingar.

Absolut en behandling jag skulle vilja testa en hel kur av