Inlägget innehåller reklamlänkar

Eucerin Dry Touch sun Gel-cream Spf 50 har jag för mig att jag testade första gången i en Glossybox. Jag är rätt noggrann med solskydd men kan känna att många är kletiga och tar en evighet att torka. Jag vill ha ett solskydd som i första hand är säkert och milt men som inte klibbar så hela stranden fastnar på en. Ett riktigt bra solskydd som kommer till användning ska vara klibbfritt, göra huden finare, ha en lagom doft och självklart skydda huden.

Ett solskydd som faktiskt klarar alla mina krav är Eucerin Dry Touch sun Gel-cream Spf 50. Man kan återapplicera på stranden utan att få en sandstrand på huden. Dessutom blir den inte glansig. Den ska även vara vatten och svettresistent så det är inte ett solskydd som försvinner så lätt. Jag har inte bränt mig när jag använt den men kan självklart inte säga något om den skyddar mot hudcancer eller om skyddet som uppges stämmer men den är bra.

Eucerin Dry Touch sun Gel-cream Spf 50 finns bland annat hos Lyko för 199kr. Jag kommer med största sannolikhet köpa den igen.