Evoluderm gelee corps är ännu en produkt från någon box. Jag har haft den ett tag men inte öppnat den. Det är nog dags att pausa min sista box när det börjar ligga oanvänt såhär länge.

Annons

Det här är en mix av gele och fuktkräm till kroppen som ska passa alla hudtyper. I beskrivningen på företagets hemsida så står det att den även har detoxeffekt. Min undran är hur den ska detoxa och vad ska den ta bort? Jag tror inte riktigt på att en bodylotion ska kunna avgifta kroppen men nu har jag världens gulligaste följare så berätta gärna för mig. Finns det en bodylotion som hjälper mig att bli av med chokladen så köper jag den!

Den ska återfuktar och fräscha upp huden med hjälp av kokosvatten och grönt te extrakt. Konsistensen är oväntat lös. Jag trodde den skulle vara tjockare men det är en lätt skön konsistens som absorberas snabbt. Huden känns återfuktad och den påminner om aloe vera gele

Doften är trevlig. Den ska vara exotisk och jag tycker det är en sommardoft.

Köpa igen? Jag hittar inte ens pris på den här så tyvärr.