Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme

Eyeko Yoga Waterproof mascara

Eyeko Yoga Waterproof mascara är den mest vattenfasta mascara jag ägt. Jag har badat med den, Jag har gråtit. Jag har tvättat ansiktet. Jag har gymmat. Den sitter där du applicerar den.

Om du inte redan gissat så sitter den här som berget. Om du vill testa hur effektiv en makeupremover är så är det här den perfekta mascaran.

Den ger volym och längd. Borsten är lätt att jobba med. Formen är så snygg. Den lilla delen längst fram är perfekt för fransarna under ögat. Som en bonus är den Crueltyfri och innehåller inga parameter. Finns på rea hos LookFantastic nu om du vill testa en sjukt bra mascara Den finns även i resestorlek om du vill använda den lite nu och då.

Jag tror fransarna tar stryk om du använder den dagligen året om men när jag är på semester eller behöver lita en hel dag på mascara är det här den jag helst använder. Igår satte jag i halsen så tårarna sprutade, mascaran satt kvar ändå!

Dela gärna

Leave Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *