Filorga Oxygen Peel är en toner som även ska exfoliera huden. Den ska syresätta, förnya och ge lyster. Den var med i Maria Ahlgren Book & Beatybox French girl glow

Med risk för att vara tjatig. De flesta skönhetsnördar överexfolierar sin hud. Vi använder gärna någon exfolierande mask, en produkt som Filorga Oxygen Peel och t ex Foreo och toppar med en kornpeeling ibland. Det är inte bra för huden och vi alla skulle nog må bra av att vara lite mer restriktiva med vår peeling. Vi behöver exfoliera ibland men inte hyvla bort vår hudbarriär som vi gör. Om man bara har denna tror jag du kan få alla utlovade resultaten.

Den går att använda med din vanliga toner/ ansiktsvatten. Just att den ska hjälpa till och syresätta huden samtidigt som den är milt exfolierande gör att jag ändå tycker om den. En jämnare hudyta är ju vad vi alla vill ha. Just nu har jag ingen retinolprodukt i min rutin så jag funderar på att använda upp den här på nätterna för att se om det gör någon skillnad. Exfoliering dagtid ska vi ju låta bli och vi 40+ måste ju tänka på att vår hud börjar försvagas.

Filorga Oxygen Peel finns bland annat hos Kicks för 385kr

Köpa igen? Tveksamt men jag gillar den