Gilda Vitamin C Super Serum är ett riktigt bra C-vitaminserum från Gilda Cosmetics. Gilda Cosmetics har gjort ett rejält ansiktslyft på sina produkter med både nytt namn och ny design. De är kända för bra produkter som de även använder under deras högklassiga utbildningar.

Det här är från utgångna märket men den finns att köpa i nya designen 💕

C-vitamin är oftast ljuskänsligt och kan även oxidera i syre. Kolla vid pumpen så ser du hur oxiderat c-vitamin ser ut. När det gulnar gör det oftast mer skada än nytta och bör bytas ut. Mitt är oxiderat för att tomma flaskan legat hemma i väntan på recension.

Gilda Vitamin C Super Serum är ett lite tjockare serum och jag tycker det känns lite värmande på ett bra sätt när man applicerar det. Det är som ett ljummet täcke på huden.

Serumet ger lyster och jämnare hudton. Jag tycker förpackningen är perfekt med resevänlig plastflaska. Pumpen gör att inget syre kommer in.

C-vitamin sägs kunna reparera solskador och vi med hud som tagit sig igenom 90-talet brukar ju ha såna.. C-vitamin är en antioxidant och många inklusive mig själv använder gärna det före dagkräm och spf under sommaren.

I en live på instagram så tipsade en om att man kan använda c-vitamin morgon och kväll året om. Jag är nyfiken att testa men måste använda upp några serum innan de blir gamla.