Klicka för 50% rabatt på din första box

Jag pausade ju min Goodiebox 3 månader och har avslutat alla andra. Nu har min prenumeration startat igen och vi får se hur länge den blir kvar. Innehållet var bra i den här och jag älskar deras kloka budskap i varje box!

❣️Yabe beauty – lugnande och närande ansiktsmask, ska definitivt användas! Ska även lyssna på deras Mindfulness pod
❣️Verso – Nourishing cream, vem älskar inte Verso? Ska vara närande och ha långvarig återfuktning. Innehåller dessutom niacinamid🥰
❣️Terre de Mars – reddition body cleanser, innehåller aloe Vera, kaffe och rosmarin 🥰
❣️Karmameju – renew Face Brush, en mjuk och len torrborste för ansiktet. Sägs stimulera blodcirkulationen, bindväven och ge ett naturligt ansiktslyft. Kommer vänta lite med att testa den eftersom jag köpt en Guasha som jag vill utvärdera först men känns underbar 
❣️Hairlust – hair growt & protection hair mask, en hårmask behövs alltid. Hoppas den är bra! Den ska vara fuktgivande och reparerande vilket mitt hår behöver 

Klicka på bilden för att testa Goodiebox med rabatt! ADLINK