Grown Alchemist
Grown Alchemist

Grown Alchemist är ett märke som fokuserar på ekologiska och naturliga ingredienser och miljövänliga förpackningar. De är cruelty fria och certifierade enligt Australian Certified Organic. Deras hudvårdsprodukter ska ge en frisk, strålande och hälsosam hud.

Deras produkter är inte bara naturliga utan bygger även på gedigen kunskap om cellförnyelse, hudens biologi och näringsämnen vilket ge helt unika produkter. De kallar det för bio-kompatibel skönhet. Deras skönhetsprodukter som baseras på hudvårdssystemet anses ligga i framkant av anti-age innovationer. Deras misson är att skapa en optimal hudhälsa. De kallar det för The Biology of Beautyful Skin

Några av de mer unika ingredienserna du hittar i Grown Alchemist produkter är naturliga peptider som stimulerar huden. De använder sig också av neuropeptider, tetrapeptider, tocotrienoler och avancerad aktiva återfuktare.

Märket grundades av Keston och Jeremy Mujis och de är passionerade inom hudvård, hårvård och kemi. De har tidigare arbetat med produktutveckling för andra märken men de startade eget för att få jobba med enbart hälsosamma och vetenskapligt bevisat effektiva ingredienser som verkar ända ner på cellnivå.

Förpackningarna är gjorda med miljön i åtanke. De består av glas och härdad plast som görs av sockerrör. De är täta och mörka för att skydda produkterna från UV-ljus. Det håller produkterna fräscha och effektiva längre. Istället för parabener använder de essentiella oljor och fruktsyror för att bevara produkterna på ett naturligt sätt.

Grown Alchemist hittar du hos:

Lyko & Åhlens men även många andra börjar ta deras produkter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *