Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Hello Mantle The Calm Balm har jag hört mycket om. CBD i hudvård är både trendigt och omdebatterat. Jag har läst på och det ska vara lagligt att använda CBD i hudvård och ämnet man blir hög av finns inte i produkterna. Den innehåller sheasmör, e-vitamin och bisabolol som är välkänt bra för huden. Den innehåller också havtornsextrakt som är en klassiker i hudvård.

Som med alla multiuseprodukter är det svårt att säga vad Hello Mantle The Calm Balm är allra bäst till. Jag har testat den på finnar, läppar och nagelband. Jag älskar att ha den på läpparna och har märkt att jag oftast tar lite till nagelbanden också. Nagelbanden blir mjuka och fina av den. Läpparna blir väldigt mjuka och håller sig fina.

På Instagram fick jag även tips om att den är superbra att ha som nattmask. Jag ska testa det snart och lovar att uppdatera med mina åsikter.

Den är bäst på torrfläckar eftersom den återfuktar, lugnar och vårdar. Eftersom den innehåller mycket antioxidanter så är den superbra för huden. Burken är snygg och lagom att ta med i handväskan för att smörja med under dagen

Hello Mantle The Calm Balm finns bland annat hos Lyko för 420kr

Jag gillar verkligen designen på kartongen till The Calm Balm